Peanut Butter Cornflake Crunch Bars
Masło orzechowe Cornflake Crunch bary może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 24. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 573 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka syrop kukurydziany, cukier, masło orzechowe gładkie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chewy Chocolate Drenched Peanut Butter Cornflake Crunch Fudge Brownies, No-Bake Peanut Butter Cornflake Bars, oraz Batony Crunch Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj syrop i cukier, aż mieszanina się zagotuje. Stale mieszać; nie rozgotować.
Wyjąć z ognia, dodać masło orzechowe i mieszać, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę na płatki kukurydziane w dużej misce.
Wymieszać, aż płatki zostaną dokładnie pokryte.
Rozłóż w masle 9 x 13 calowy patelni i naciśnij lekko z masłem ręce. Gdy ostygnie, pokroić w kwadraty.