Peanut Butter Chunk Cookies
Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 142 smakoszy i kucharzy. Idź do sklepu i odebrać masło orzechowe, cukier granulowany -, brązowy cukier-i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Brown Butter Chocolate Chunk Peanut Butter Cookies, Masło Orzechowe-Czekoladowe Ciasteczka, oraz Masło Orzechowe Chocolate Chunk Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób najpierw kawałki masła orzechowego.
Wymieszać frytki masło orzechowe, masło orzechowe i masło w małej misce i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 30 sekund. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli wióry nie są stopione, podgrzewaj przez kolejne 30 sekund.Zrób małą formę 2×5(ish) z folią (patrz zdjęcie).
Wlać mieszaninę masła orzechowego do małej formy i schłodzić go przez około pół godziny lub do firmy. Odkroić dziennik masło orzechowe i pokroić na kawałki.Kontynuuj z ciasteczkami. Masło śmietankowe i oba cukry z mikserem elektrycznym. Ubić masło orzechowe, następnie proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Dodać jajka po kolei, ubijając na niższej prędkości, a następnie ubić wanilią. Ręcznie lub za pomocą najniższej prędkości miksera, wymieszać mąkę. Po wymieszaniu mąki wymieszaj kawałki czekolady i chipsy z masła orzechowego.Schłodzić ciasto przez około godzinę.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. używając nieco mniej niż ćwierć miary filiżanki, Zbierz kulki ciasta i ułóż na blasze ciastka w odległości kilku centymetrów od siebie. Włożyć kawałki masła orzechowego do już wyłuskanego ciasta.
Piec przez 12-14 minut, aż zestaw i brązowy na brzegach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni przez około 10 minut, aby ustawić.
Wyjąć z patelni i ustawić na stojaku, aby zakończyć chłodzenie.Robi 24 Duże ciasteczka