Patelnia Wołowina Burgund
Skillet Beef Burgund może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 2,81 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, ziemniaki, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wołowina Burgund, Burgundzka Wołowina, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek pokroić w 1-calową kostkę. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj stek; gotować 4 minuty lub aż stek traci swój różowy kolor.
Wyjmij stek z patelni; odcedzić i odstawić.
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż do gorąca.
Dodaj marchewkę i następne 3 składniki; smażyć 5 minut. Powrót stek na patelni.
Dodaj tymianek, pieprz, i consomm; dobrze wymieszać. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż mięso i warzywa są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Mąkę umieścić w misce. Stopniowo dodawać wino, mieszając trzepaczką do drutu; dodawać do mieszanki steków. Gotować 5 minut lub aż zgęstnieje i bąbelkami, stale mieszając.