Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Pasztet z indyka i suszonych owoców może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka miodu, pierś z indyka, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Endywia z pasztetem z wątróbki drobiowej i marmoladą z suszonych wiśni, Śródziemnomorski pasztet z białej fasoli z suszonymi pomidorami i oliwkami, oraz Truskawka Pàte de Fruit dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć indyka i cebulę do robota kuchennego. Przykryć i przetworzyć do grubo posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj serek, śmietanę, miód i ziele angielskie. Przykryć i przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Ziele Angielskie
Miód
3
Dodaj figi, morele, żurawinę i orzechy. Przykryć i przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż owoce zostaną posiekane. (Nie przeprocesuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Morela
Owoce
Figi
4
Linia 2-Forma kubkowa lub miska z folią. Wcisnąć mieszaninę do miski. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier