Paszteciki z tuńczyka w sosie koperkowym

Paszteciki z tuńczyka z sosem koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, tuńczyka zapakowanego w wodę, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki Z Łososia / Tuńczyka W Sosie Koperkowym, Zdrowe paszteciki z łososia z sosem cytrynowo-koperkowym, oraz Paszteciki Z Tuńczykiem W Sosie Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak umieścić w rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do miękkości.
Umieścić pasternak w robocie kuchennym lub blenderze; przykryć i proces do gładkiej. W misce, połączyć 1 szklankę puree pasternak, białka, bułka tarta, cebula, pietruszka, sok z cytryny i skórki, koperek i pieprz.
Dodać tuńczyka i dobrze wymieszać. Kształt na osiem 1/2 cala.- grube paszteciki (paszteciki będą miękkie).
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować paszteciki przez 5-6 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
Połącz składniki sosu w małej misce; podawać z pasztecikami z tuńczyka.