Pastura
Pastura może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, proszku do pieczenia, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Zmierz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i goździki do miski stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Dodać miód i jajko i ubić na niskiej do średniej prędkości tylko do wymieszania. To sprawia, że bardzo lepkie ciasto. Możesz go natychmiast rozwałkować lub zeskrobać w kulkę, umieścić w misce, przykryć ręcznikiem i schłodzić przez 2 godziny lub do nocy.
Połącz czekoladę i śmietanę w żaroodpornej misce i umieść nad (ale nie dotykając) rondlem z delikatnie gotującą się wodą.
Podgrzewać, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż stopi się i będzie gładka.
Odstawić do ostygnięcia. (Aby stopić się w kuchence mikrofalowej, wymieszać czekoladę i śmietanę w misce i mikrofalować na wysokiej przez około 30 sekund. Wymieszać, a następnie powtórzyć.)
Migdały wymieszać z czekoladą.
Tymczasem wyciąć 4 arkusze pergaminu wystarczająco duże, aby pasowały do blachy do pieczenia. Ciasto jest bardzo lepkie i trudne do rozwałkowania nawet na dobrze posmarowanej mąką powierzchni. Lekko spryskać 2 arkusze pergaminu sprayem warzywnym.
Połowę ciasta przełożyć na 1 rozpylony arkusz pergaminu i przykryć drugim arkuszem. Zacznij rozkładać ciasto rękami, a następnie rozwałkuj ciasto w tak równomierny prostokąt, jak to tylko możliwe, około 10 cali na 15 cali. Można go łatwo pchnąć i pchnąć do kształtu.
Oderwij górny arkusz pergaminu.
Rozłóż połowę mieszaniny czekolady w pasie o szerokości 3 lub 4 cali wzdłuż środka ciasta, pozostawiając górną połowę ciasta i 1-calową granicę wokół pozostałych 3 stron. Użyj dolnego pergaminu, aby złożyć 1 stronę ciasta wzdłuż nad mieszaniną czekolady. Ostrożnie obrać pergamin i docisnąć krawędzie ciasta widelcem do uszczelnienia. Przesuń kłodę w kształcie, jeszcze na pergaminie, na blasze do pieczenia.
Lekko spryskać pozostałe 2 arkusze pergaminu sprayem warzywnym i powtórzyć kształtowanie i napełnianie pozostałą połową ciasta i mieszaniną czekolady. Przesuń kłodę na tej samej blasze do pieczenia, jeśli jest miejsce. Ciasto jest tak miękkie, że najlepiej nie przesuwać go z pergaminu aż do momentu upieczenia.
Piec przez 20 minut. Ostudzić całkowicie, a następnie pokroić w plasterki 1/2 cala.