Pastina z groszkiem i marchewką
Pastina z groszkiem i marchewką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka marchwi, cebuli, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 87 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pastina z groszkiem i marchewką, Nowy groszek i marchew, oraz Marchewka Z Groszkiem I Pancettą.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić, rezerwując około 1 szklanki wody z makaronu.
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 7 protokół.
Dodać marchewkę i wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół.
Dodać groszek na patelni i gotować przez 2 minuty, aż groszek są rozgrzane przez i marchewki są miękkie. Wymieszać z ugotowanym makaronem.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać sery. Mieszaj, aż mieszanina zostanie włączona i utworzy SOS. Doprawić solą, do smaku.
Przełożyć do dużej miski i udekorować posiekaną bazylią.