Pasternak i deser jabłkowy

Pasternak i deser jabłkowy
Pasternak i deser jabłkowy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 113 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Mieszanka wody, mielonego cynamonu, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pasternak-Zacier Jabłkowy, Zupa z pasternaku i jabłka, oraz Zupa Jabłkowa Z Pasternaku.

Instrukcje

1
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu; gotuj jabłka i pasternak na roztopionym maśle, aż lekko zmiękną, około 5 minut. Wymieszaj wodę, brązowy cukier i cynamon z mieszanką jabłkowo-pasternakową; gotuj, aż cukier się rozpuści, a mieszanina jabłkowo-pasternakowa zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
PasternakPasternak
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawaj na ciepło lub na zimno.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn