Pasta z tuńczyka trwa około 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis pescatarian serwuje 8 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako przyprawa. Ten przepis z Taste of Home wymaga chleba, tuńczyka, serka śmietankowego i zielonej cebuli. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pasta Z Tuńczyka, Man ' s Tuna Spread, oraz Prosta Pasta Z Tuńczyka.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Dodaj tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to moje najlepsze typy tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.