Pasta Z Łososia Wędzonego

Pasta Z Łososia Wędzonego
Wędzony łosoś może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 156 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.26 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy, serek, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pasta Z Łososia Wędzonego, Pasta Z Łososia Wędzonego, oraz Pasta Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce umieścić łososia, Serek i chrzan. Przykryć i przetworzyć od 30 do 60 sekund lub do uzyskania gładkości. Wymieszać z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Łyżka mieszanki łososia do miski; podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn