Pasta Rustica może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 19g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka boczku, cebuli, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta Rustica, Boczek-Pasta Rustica, oraz Penne Rustica dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej głębokiej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Dodać paprykę, pietruszkę, czosnek i płatki pieprzu; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Dodaj pomidory i zarezerwowany boczek; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać oliwki i oregano; dusić 2 minuty. W razie potrzeby doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie