Burgery Z Serem Pleśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z serem pleśniowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 361 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka sosu pieprzowego, woda, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery Z Serem Pleśniowym, Burgery Z Serem Pleśniowym, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce wymieszaj owies i wodę. Wymieszać wołowinę, ser pleśniowy, szczypiorek, sos Worcestershire, sos pieprzowy, pieprz, musztarda i sól, aż dobrze wymieszane. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środek pasztecików odczytuje 71°.
Sałata, pomidor i hamburgery na dolnych połówkach bułek; przykryć górną połową bułek.