Parmezan Z Cukinii
Cukinia parmezan wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 90 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Mieszanka liści bazylii, pomidorów koktajlowych, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Parmezan Cukinia, Parmezan Z Cukinii, oraz Parmezan Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Lekko pokryć cukinię i czosnek sprayem do gotowania; umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 minut lub aż czosnek i cukinia są lekko rumiane.
Usuń czosnek z blachy do pieczenia; mielone. Odstaw cukinię na bok.
Połączyć czosnek, bułkę tartą i parmezan; odstawić.
Mleko i kolejne 5 składników (mleko przez jajko) połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć pomidory, bazylia i olej w misce; odstawić.
Rozprowadzić 1/2 szklanki mleka misture na dnie naczynia do pieczenia 11x7 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Ułóż plastry cukinii na mieszaninie mlecznej, aby pokryć dno naczynia, a na wierzch z 1/3 szklanki mieszaniny bułki tartej i 1/2 szklanki mieszanki mleka. Powtórz warstwy, kończąc na cukinii. Top z mieszaniny pomidorów i posypać pozostałą mieszaninę bułki tartej.
Piec w 400 przez 45 minut lub do bąbelków i brązowy.