Parmezan Polenta

Parmezan Polenta
Need a przystawka bezglutenowa? Parmezan Polenta może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, wody, kaszy instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Parmezan Polenta, oraz Parmezan Polenta.

Instrukcje

1
Połączyć wrzącą wodę i kaszę w średniej misce. Wymieszać z serem i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn