Papryka smażona z cebulą

Papryka smażona z cebulą
Smażona papryka i cebula może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, sól koszerną, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podsmażona cebula i papryka, Parmezan wieprzowina bez kości z podsmażoną papryką i cebulą, oraz Smażone warzywa z czosnkiem, papryką i cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać niesolone masło i oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj paprykę, cebulę i sól koszerną. Gotować, aż miękki i złoty, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn