Papryka Nadziewana Orzo
Papryka nadziewana Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,29 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu. Przepis ten służy 4. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, bazylię, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomidora można śledzić to danie główne z Kulki Popcorn Pink Peony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka nadziewana Orzo, Papryka Nadziewana Orzo, oraz Papryka Nadziewana Orzo podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij paprykę i usuń nasiona. W holenderskim piekarniku gotuj paprykę we wrzącej wodzie przez 3-5 minut.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; odstawić.
Gotuj orzo zgodnie ze wskazówkami opakowania. Tymczasem na dużej patelni gotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Odcedzić orzo; wymieszać z mieszaniną mięsną.
Dodaj sos marinara, pomidor, bazylia, rozmaryn i płatki pieprzu. Łyżka do papryki.
Miejsce w 11. x 7 po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 10 minut. Odsłonić; posypać serem.
Piec 5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.