Pappardelle z Gremolatą cytrynową i szparagami

Pappardelle z Gremolatą cytrynową i szparagami
Pappardelle z Gremolatanem cytrynowym i szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz szparagi cienkie ołówkiem, pietruszkę płaskolistną, pappardelle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pappardelle z cytryną, karczochami i szparagami, Pappardelle w cytrynowym sosie śmietanowym ze szparagami i wędzonym łososiem, oraz Zupa z grzybów i Pappardelle z Gremolatą.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć posiekaną natkę pietruszki, skórkę z cytryny i czosnek pokrojony w kostkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Makaron ugotować w dużym rondlu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy pozostało 3 minuty gotowania, dodaj szparagi; Zakończ gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Odcedzić w durszlaku; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Podgrzać ten sam rondel na średnim ogniu; dodać śmietanę, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dodaj mieszaninę makaronu na patelnię; wrzucić do herbu. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić śmietanę do wrzenia. Gotuj, aż prawie cała śmietana zostanie wchłonięta (około 3 minut), stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać połowę gremolaty na patelnię; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Przełożyć do miseczek do serwowania; doprawić pozostałą gremolatą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn