Panierowane paluszki szparagowe jako dodatek

Panierowane paluszki szparagowe jako dodatek
Panierowane szparagi w cieście mogą być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji dodatków. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 359 kalorii . Za 2,26 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga oliwy z oliwek, parmezanu, masła i sosu pieprzowego. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 58% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Creamy Asparagus Risotto Side Dish , Flamandish Style Asparagus Side Dish i Butternut Squash Suuffle Side Dish .

Instrukcje

1
Gotuj szparagi w niewielkiej ilości wody, aż będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Dodatkowe Nasiona Sezamu, OpcjonalnieDodatkowe Nasiona Sezamu, Opcjonalnie
2
Dobrze odsącz.
3
Wymieszaj na talerzu 1-1/2 szklanki sera i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (2-1/2 Uncji) Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 Opakowanie (2-1/2 Uncji) Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
W płytkiej misce wymieszaj jajka, sól i sos pieprzowy. Zanurz każdą szparagową włócznię w mieszance jajecznej i obtocz w bułce tartej, aby dobrze ją pokryć. Schłodź przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Szaszłyków16 Szaszłyków
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Mięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile ChceszMięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile Chcesz
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 LiściowyWskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
5
Na patelni rozgrzej masło i olej na średnio-wysokim ogniu. Zrumień włócznie w jednej warstwie, ostrożnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytni Jasny, Czerstwy, Pokrojony W KostkęChleb żytni Jasny, Czerstwy, Pokrojony W Kostkę
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Pokrojona Cebula (około 1/2 Małej Cebuli)Drobno Pokrojona Cebula (około 1/2 Małej Cebuli)
6
Wyjmij i trzymaj w cieple, aż reszta pędów się zrumieni.
7
Jeśli chcesz, podawaj z dodatkowym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn