Panierowane filety rybne z sosem Nacho

Panierowane filety rybne z sosem Nacho
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Panierowane filety rybne z sosem Nacho może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Łatwe Panierowane Filety Rybne, Proste Ranchy Panierowane Filety Rybne, oraz Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać filety rybne zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem zanurzenie mikrofalowe zgodnie z zaleceniami na pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Aby służyć, łyżka około 2 łyżki zanurzyć na każdym filecie rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn