Panecillos Z Orzechów Sosny
Panecillos z orzechów sosny może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 227 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wanilię, mąkę, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Panecillos de queso Cheddar, oraz Listwy mocujące daty i nakrętki.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać lub wstrząsnąć orzeszki piniowe, aż lekko tosty, 3 do 4 protokół.
W robocie kuchennym lub blenderze, wirować 1 szklanka orzechów piniowych, aż gładko pured, skrobanie boków pojemnika często.
W robocie kuchennym lub misce z mikserem, wirować lub ubić orzechów sosnowych czysty, 1/2 szklanki masła, brązowy cukier i 1/2 szklanki cukru granulowanego do mieszania.
Dodaj jajko i wanilię; wirować lub ubić, aby zmiksować.
W innej misce wymieszaj mąkę i sodę oczyszczoną.
Dodać do mieszaniny masła; wymieszać, następnie wirować lub ubić, aby dobrze wymieszać. Ciasto podzielić na 2 równe porcje. W małej misce wymieszaj 4 łyżeczki cukru granulowanego i cynamon.
Naciśnij każdą porcję ciasta równomiernie na maślanej patelni o szerokości 9 cali z wyjmowaną obręczą (będziesz potrzebować 2). Pozostałe orzeszki piniowe rozsypać na cieście i palcami lekko, ale mocno docisnąć do ciasta.
Piec w piekarniku 375, aż ciastka zaczną ściągać z boków patelni i wyśrodkowywać, gdy zostaną lekko naciśnięte, 16 do 17 minut (350 w piekarniku konwekcyjnym przez około 13 minut). Około 5 minut przed upieczeniem ciastek posypać mieszanką cukrowo-cynamonową.
Ostudzić w patelniach około 10 minut; zdjąć felgi.
Pokrój każde ciastko na 8 klinów.
Podawać na ciepło lub chłodno.