Panda Bear Cake

Panda Bear Cake
Panda Bear Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 20 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz jajka, betty rich & kremowy lukier waniliowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Panda Bear Cake, Ciasto Z Brązowym Niedźwiedziem, oraz Tort Na Noc Misia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno i boki dwóch okrągłych patelni do ciast 8 cali i patelni 13x9 cali lub spryskaj sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, beat 1 ciasto mix, 1 szklanka wody, 1/2 szklanki oleju i 3 jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Ciasto MixCiasto Mix
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wlać do okrągłych patelni, dzieląc ciasto równomiernie.
3
Piec zgodnie z pole N skierowane do 8-calowej okrągłej patelni. Schłodzić ciasta w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. W dużej misce, pokonać pozostałą mieszankę ciasta, Pozostałe 1 szklanka wody, 1/2 szklanki oleju i 3 jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
4
Wlać do patelni 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Fajne ciasto 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasta o 1 godzinę lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Tymczasem, w średniej misce, wymieszać 1 pojemnik plus 1 szklanka polewa czekoladowa z kolor żywności, aby Czarny lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Pokrój piankę na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
8
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij górną zaokrągloną część każdego ciasta, aby wyrównać powierzchnię. Obróć ciasta wycięte boki w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
9
Cut ciasta jak pokazano w szablonie (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej).
10
Ułóż kawałki ciasta na tacy zgodnie z szablonem, dołączając do tacy i do siebie za pomocą niewielkiej ilości lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
11
Rozprowadź cienką warstwę lukru waniliowego na głowie i cienką warstwę czarnego lukru na uszach, ciele i łapach, aby uszczelnić okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Głowa mrozu z pozostałym lukrem waniliowym. Mróz reszta ciasta z niektórych pozostałych czarny lukier. Aby podłączyć funkcje pandy, łyżkę wanilii i czarnych odmrożeń do oddzielnych plastikowych torebek do zamrażania i wyciąć małą końcówkę z 1 rogu każdej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
13
Pipe lub rozprowadzić lukier waniliowy na ciele, aby utworzyć klatkę piersiową. Rura lub rozprowadzić czarny lukier na głowie dla plam wokół oczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Umieścić prawoślazowe oczy na plastrach. Dla uczniów, dołączyć 1 miętę do każdego plastra prawoślazu z lukrem. Rura lub rozprowadzić czarny lukier na pysku dla nosa i ust. Pipe lub rozprowadzić lukier waniliowy na tylnych łapach, aby utworzyć odciski łap. Obrys rur wokół ciała i przednich nóg z czarnym lukrem. Wypełnij kontur z dodatkowym czarnym lukrem, aby przednie nogi miały grubszą warstwę lukru niż biała pierś. Używając metalowej szpatułki, Utwórz inną teksturę na ciele i przednich nogach, aby jeszcze bardziej zdefiniować nogi od klatki piersiowej i tylnych łap. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
PiankiPianki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn