Pancetta-Rukola-Kanapki Z Indykiem
Kanapki Pancetta-rukola-Indyk mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 37g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz pieczonego indyka, pełnoziarnisty sos żurawinowy, dojrzewający ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan Stripey pomidor, rukola i Pancetta kanapki, Kanapki Z Roladą Z Indyka I Pancetty, oraz Kanapki Z Indykiem Żurawinowym Z Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1 Stronę 6 kromek chleba z serem pleśniowym.
Warstwa z indykiem, sosem żurawinowym, pancettą i rukolą.
Rozłóż 1 stronę pozostałych 6 kromek chleba z musztardą i połóż, musztardowe strony w dół, na rukoli.
Uwaga: testowaliśmy z miękkim dojrzewającym serem Saga Classic z niebieskimi żyłkami.
Kanapki z boczkiem, chrzanem i indykiem: 6 croissantów na chleb, 6 plastrów sera Havarti na ser pleśniowy, 6 plastrów gotowanego boczku na pancettę i konfitury brzoskwiniowe na sos żurawinowy. Wymieszać 1 Łyżkę. chrzan w lodówce na przetwory brzoskwiniowe. Postępuj zgodnie z zaleceniami.