Packin ' A Punch Broccoli Slaw

Packin ' A Punch Broccoli Slaw
Pakowanie ponczu brokuły Slaw może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka popękanego pieprzu, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cytrusowe Slaw słodko-kwaśny: strona bezglutenowa z ponczem, Koktajle Brokułowe Power Punch, oraz Brokuły Slaw.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć marchew, brokuły slaw, jalapeno i czerwona cebula. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły SlawBrokuły Slaw
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W małym rondlu dodaj ocet, skórkę z limonki, sok z limonki, sól, cukier, płatki czerwonej papryki i czarny pieprz. Doprowadzić do lekkiego wrzenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na kilka minut.
4
Dodać oliwę z oliwek do mieszaniny octu, zalać warzywa i wymieszać razem, aby połączyć. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn