Pachnąca Patelnia Wołowa
Pachnąca patelnia wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rozmaryn, ryż instant, skórkę i sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pachnący Rozdrobniony Gulasz Wołowy, Wołowina Panang Z Pachnącą Tajską Bazylią, oraz Wolnoopalacz pachnący gulasz wołowy z ziemniakami i ciecierzycą.
Instrukcje
Gotować i wymieszać mięso w oleju na dużej patelni na dużym ogniu 2 min. albo aż zbrązowieje.
Dodaj wodę, rozmaryn, skórkę cytryny i sok. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem i marchewką. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 2 min.
Odstawić 5 min. Top z pomidorami i serem.