Owocowa Tapioka
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni owocowa tapioka może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Za 73 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 167 kalorii. Mieszanka mandarynek, koncentrat soku pomarańczowego, szybko gotująca się tapioka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Z łyżką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Krem Z Tapioki, Pudding Z Tapioki, oraz Pudding Z Tapioki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz wodę, cukier i tapiokę; odstawić na 5 minut. Doprowadzić do pełnego wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać koncentrat soku pomarańczowego. Ostudzić przez 20 minut.
Dodaj brzoskwinie i pomarańcze.
Przełóż do miski. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.