Seafood en Brodo z estragonowym Pesto jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 858 kalorii, 80g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 8,74 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nitki szafranu, ząbek czosnku, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z owoców morza z kremowym sosem estragonowym, Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc, oraz Sałatka z owoców morza z kremowym sosem Estragonowo-musztardowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Kości, cebulę, koper włoski, marchew, i 1/4 szklanki oleju pomiędzy 2 blachami do pieczenia; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza. Piecz, rzucając w połowie, aż warzywa zmiękną i rumiane, 6075 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Marchew
Koper Włoski
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Szafran i pozostały 1/4 szklanki oleju w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać pory i czosnek; doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż złoty, 810 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek
Por
4
Dodaj wermut; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermut
5
Dodaj pieczone kości i warzywa, łodygi pietruszki, skórkę z cytryny, liście laurowe, ziarna pieprzu i 10 szklanek wody do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować delikatnie, odtłuszczanie w razie potrzeby, aż zmniejszy się o połowę, o 1 godzinę. Przecedzić przez sito do czystego garnka; wyrzucić ciała stałe. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Skórka Cytrynowa
Warzywa
Pietruszka-nać
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Garnek
1
Czosnek, pietruszka i estragon Pulse w robocie kuchennym, aż bardzo drobno posiekane. Przy włączonym silniku powoli dodawać olej i przetwarzać, aż będzie gładka; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Estragon
Pietruszka-nać
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
1
Powrót bulion na wolnym ogniu; dodać Skorupiaki, garnek przykryć, i gotować, aż Skorupiaki otwarte (odrzucić wszelkie, które nie otwierają), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Przełóż Skorupiaki do dużej miski i dodaj chochlę bulionu; namiot z folią. Doprawić rybę solą i pieprzem; dodać do bulionu w garnku. Przykryć; ryby gotować delikatnie, aż nieprzezroczyste przez cały, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Skorupiaki
Bulion
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Folia Aluminiowa
Garnek
3
Podzielić ryby i skorupiaki między płytkie miski i bulion kadzi nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Bulion
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Chochla
4
Gulasz skropić oliwą, dodać pesto i podawać z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Tosty
Gulasz
Olej Do Smażenia
5
DO AHEAD: Brodo może być wykonane 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Pesto można zrobić 1 dzień wcześniej. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchni i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny