Owoce morza babci Reed mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 39g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, majonez, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Zupa z owoców morza babci, Reed Flaczki Risotto, oraz Gorące Owoce Morza Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować krewetki w 5 szklanki wody w średnim rondlu 3 do 5 minut lub tylko do krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Obierz krewetki i devein, w razie potrzeby. Posiekaj krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Wymieszać krewetki, mięso krabowe, a następnie 8 składniki; przykryć i schłodzić do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Podawać na plastrach ogórka i plastrach kabaczka lub w filiżankach.