Owijki Z Indyka Tex-Mex (Rozmiar Tłumu)
Slow-Cooker Tex-Mex okłady z indyka (tłum rozmiar) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka starej mieszanki przypraw el Taco, przyprawiona sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Owijki Z Indyka Tex-Mex (Rozmiar Tłumu), Slow-Cooker Sloppy Joes (Crowd Size), oraz Slow-Cooker Cheesy Ravioli Zapiekanka (Tłum Rozmiar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić indyka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Posypać przyprawioną solą i pieprzem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin lub aż sok z indyka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Wyjąć indyka z wolnej kuchenki. Pokroić indyka, używając 2 widelców. Odmierz płyn z powolnej kuchenki; dodaj wystarczającą ilość wody do płynu, aby odmierzyć 2 szklanki.
Wymieszać mieszanki przyprawowe (suche) i płynną mieszaninę w powolnej kuchence. Wymieszać z rozdrobnionym indykiem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 1 godzinę.
Łyżka około 1/4 szklanki indyka na środku każdej tortilli; wierzch z sałatą i serem.