Over the Top Nachos
Over the Top Nachos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, pieprz jalapeno, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos.
Instrukcje
Na dużej patelni brązową mieloną wołowinę z cebulą, solą i pieprzem na średnim ogniu. Rozbij mięso na bardzo małe kawałki podczas gotowania. Po dokładnym ugotowaniu mięsa odcedzić tłuszcz.
Ułóż chipsy na talerzu do mikrofali.
Rozłóż fasolę na frytkach.
Warstwę z 1/2 sera, mieszanki mielonej wołowiny i pozostałego sera. Ułóż papryki jalapeno na wierzchu.
Kuchenka mikrofalowa na średniej wysokości, aż ser się roztopi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.