Ostrygi z Aioli
Ostrygi z Aioli wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz Pacyfik, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Smażone Ostrygi Z Szafranem Aioli, Maślanka smażone ostrygi z Kaparem Aioli, oraz Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli.
Instrukcje
Wymieszać migdały w 6-do 8-calowej patelni na średnim ogniu, aż złoty, 5 do 6 minut.
Orzechy wlać do robota kuchennego lub blendera. Po lekko schłodzonym, wirować do drobnego proszku.
W misce połączyć orzechy, czosnek, majonez, sok z cytryny i 1 łyżkę oliwy z oliwek; dobrze wymieszać.
W plastikowej torbie na żywność połącz mąkę, paprykę i sól. Upuść ostrygi, po kilka na raz i potrząśnij, aby pokryć. Wyciągnij z worka, wytrząsając nadmiar mieszanki mąki.
Ostrygi rozłożyć lekko na arkuszu woskowanego papieru. Wyrzucić dodatkową mąkę.
Umieść nieprzywierającą patelnię 10-12 cali na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać 1 1/2 łyżki oleju i zawirować do pokrycia patelni.
Dodaj połowę powlekanych ostryg i brązową dobrze z każdej strony, obracając raz, w sumie około 2 minut.
Osuszyć na ręcznikach i ogrzać.
Dodaj pozostały olej do patelni i brązowe ostrygi Pozostałe.
Ostrygi podawać z sosem almond aioli.