Ostrygi-Szwajcarska zapiekanka z boczkiem wiejskim
Oyster-szwajcarski Chard Gratin z boczkiem kraju może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 390 kalorii, 10g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, boćwinę szwajcarską, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarska Zapiekanka Z Chard, W pracy: szwajcarski Chard Gratin, oraz Szwajcarska Zapiekanka Z Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Brązowy boczek w dużej patelni sauté na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj masło, cebula, czosnek, i Chard Szwajcarski i podsmażyć, aż chard jest całkowicie zwiędły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Masło
Czosnek
Cebula
4
Zdjąć z ognia.
5
Wlać mieszaninę do durszlaka ustawionego w zlewie i wycisnąć cały nadmiar płynu. Rezerwa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
6
Powrót patelni do pieca i dodać śmietanę i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, aby krem się nie zagotował. Gotować śmietanę, aż zmniejszy się do 1 szklanki. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Patelnia
7
W misce, połączyć mieszaninę chard, schłodzoną śmietanę i ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Chard Szwajcarski
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Łyżka mieszaniny do naczynia 3-quart gratin. Używając tylnej części łyżki, równomiernie rozprowadzić mieszaninę. W małej misce wymieszać parmezan i bułkę tartą i posypać polewą równomiernie na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Piec, aż mieszanina bulgotanie wokół boków i skorupa jest lekko złocisty brązowy, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przed podaniem.
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.Allison Vines-Rushing i Slade Rushing wkroczyli na kulinarną scenę w 2003 roku jako szefowie luksusowego baru Oyster Jack ' s, który the New York Times nazwał "jedną z najbardziej charakterystycznych nowych restauracji od lat" i zdobył Allison nagrodę James Beard Rising Star award w 2004 roku. W 2005 roku para powróciła do Luizjany, by otworzyć Longbranch, a w 2007 roku MiLa w Nowym Orleanie.