Ostry Azjatycki łosoś z Bok Choy i makaronem ryżowym
Chrupiący Azjatycki łosoś z Bok Choy i makaronem ryżowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 483 kalorie, 40g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $5.6 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rosół z kurczaka, imbir, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Łosoś z Bok Choy, sosem azjatyckim i ikrą z łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotuj bulion, wodę, mirin, sos sojowy, ocet, imbir, czosnek i cukier.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. W misce, moczyć makaron ryżowy w bardzo gorącej wodzie do giętkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Makaron odsączyć i dodać do wrzącej wody. Gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Odcedzić i przenieść do 6 płytkich misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej, aż się połysk. Sezon filety z łososia z solą, dodać je do strony Skórki patelni w dół i gotować na dużym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół. Obróć i gotuj do średnio rzadkiego, o 4 minuty dłużej. Filety posmarować makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososia
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj bok choy do wrzącego bulionu i gotować, aż jasnozielony, o 2 protokół. Używając łyżki szczelinowej, podziel zieleń między miski i łyżkę w bulionie.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.