Ostre ukąszenia sera

Ostre ukąszenia sera
Pikantne ukąszenia sera wymagają około 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 82 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz parmezan, masło, dojrzały gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 3%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Spicy Chard Mac ' N ' Cheese Bites {Cooper Deli Cheese}, Ostre Ukąszenia Sera, oraz Pikantne Trzy Serowe Ukąszenia Boczku.

Instrukcje

1
Mąkę i odrobinę soli przesiać do miski. Ustawić nieprzywierającą patelnię na ogniu z 150 ml zimnej wody i posiekanego masła. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż masło się rozpuści. Wlać całą mąkę i za pomocą drewnianej łyżki mocno ubijać, aż mieszanka stanie się gładka i zacznie opuszczać bok patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia, ubić gruyre i połowę parmezanu i ostudzić przez 5 min. Stopniowo beat w jajach, aż masz gładką, grubą, ale łyżką mix może nie trzeba wszystkie jaja. Można odstawić na 2 godziny bez chłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Gotowy do podania, rozgrzać olej na patelni o głębokim tłuszczu do około 180C. za pomocą 2 łyżeczek zgnieść zgrabne łyżeczki i ostrożnie wrzucić do gorącego oleju. Smażyć 6-8 dollops czas 3-4 min, aż złoty i chrupiące wsadzić dollops Pod do brązowego równomiernie. Podgrzać olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach, posypać resztą parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn