Orzo z miętowym sosem Salmoriglio

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Orzo z miętowym sosem Salmoriglio. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 725 kalorii, 19g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, miętę, pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane przegrzebki z sosem pomidorowo-miętowym i Orzo, Ryba marynowana w sosie Salmoriglio, oraz Grillowany kurczak z sosem Salmoriglio z jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do makaronu: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i umieścić w misce.
Dodać ser i wrzucić, aż pokryte.
Do sosu: w małym rondelku, doprowadzić oliwę z oliwek, sok z cytryny, skórka z cytryny, i czosnek na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować przez 5 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z miętą i pietruszką.
Na ugotowane orzo polać sosem, wrzucić aż się pokryje, doprawić solą i pieprzem do smaku.