Fasola z orzechami laskowymi i cebulą

Fasola z orzechami laskowymi i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fasolki z orzechami laskowymi i cebulą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 379 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę cipollini, zwykłą fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, Club 55 Haricots Verts, oraz Haricots Verts Almondine.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Cebulę i ocet wymieszać w małej misce; posypać szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Gotować fasolę 3 minut na chrupiące fasolki lub 5 minut, jeśli chcesz je bardziej przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedzić; zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Odcedzić ocet z cebuli do innej małej miski i ubić w musztardzie, 1/3 szklanki oleju, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wrzucić fasolę z 2/3 cebuli, 2/3 orzechów laskowych, i vinaigrette do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Posypać pozostałymi orzechami laskowymi i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn