Fasola z orzechami laskowymi i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fasolki z orzechami laskowymi i cebulą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 379 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę cipollini, zwykłą fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, Club 55 Haricots Verts, oraz Haricots Verts Almondine.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia.
Cebulę i ocet wymieszać w małej misce; posypać szczyptą soli.
Gotować fasolę 3 minut na chrupiące fasolki lub 5 minut, jeśli chcesz je bardziej przetargu.
Odcedzić; zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Odcedzić ocet z cebuli do innej małej miski i ubić w musztardzie, 1/3 szklanki oleju, sól i pieprz do smaku.
Wrzucić fasolę z 2/3 cebuli, 2/3 orzechów laskowych, i vinaigrette do smaku.
Posypać pozostałymi orzechami laskowymi i cebulą.