Orzo z fetą i pomidorami

Orzo z fetą i pomidorami
Orzo z Fetanem i pomidorami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, pomidory winogron, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Orzo z fetą, pomidorami i koperkiem, Jedno Patelnie Greckie Orzo z pomidorami i fetą, oraz Sałatka Orzo z pomidorami, bazylią i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę w dużym garnku do gotowania sosu i dodać makaron, gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Masło rozpuścić w garnku na gorąco i połączyć z fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Do masła feta dodajemy ugotowany makaron, doprawiamy natką pietruszki i pomidorami, doprawiamy odrobiną pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
Ser FetaSer Feta

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn