Orzo z ciecierzycą

Orzo z ciecierzycą
Orzo z ciecierzycą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, liście pietruszki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Orzo z ciecierzycą, Sałatka z tuńczykiem, ciecierzycą i Orzo, oraz Ciecierzyca Sundal dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj orzo i gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, dodać cukinię, cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem i gotować 6 do 7 minut do miękkości, dodać ciecierzycę i podgrzać. Wymieszać z ziołami, orzo i serem, wymieszać sól i pieprz i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
CukiniaCukinia
SerSer
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
ZiołaZioła
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn