Orzo i groszek z miętą i skórką cytrynową
Orzo i groszek z miętą i skórką cytrynową mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, sok z cytryny, makaron orzo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette, Orzo z natką pietruszki i skórką cytrynową, oraz Orzo z tymiankiem i skórką cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj mrożony groszek do dużej miski
Ugotować orzo zgodnie z instrukcją pakowania.Roztopić masło w małej patelni saute ustawionej na średnim ogniu.
Dodaj szalotki na patelni i saute aż półprzezroczyste. zdjąć patelnię z ognia i wymieszać w ½ skórki cytrynowej, aż dobrze pokryte.
Dodać sok z cytryny do grochu wraz z szalotki i mieszaniny cytryny.Gdy makaron jest al dent odsączyć go i zalać groszkiem. To ugotuje groszek.
Dodać miętę do miski i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron udekorować pozostałą skórką z cytryny.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.