Orzechowy Pomarańczowy Tort Kawowy
Orzechowy Pomarańczowy tort kawowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 238 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz masło, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzechowy Pomarańczowy Tort Kawowy, Ciasto Orzechowo - Serowo-Kawowe, oraz Ciasto Kawowe Pomarańczowo-Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce, połączyć cukier granulowany, pekan, i skórki; odstawić. Oddzielić herbatniki.
Na środku każdego biszkoptu ułożyć około 3/4 łyżeczki twarogu. Złóż każde ciastko na pół na ser, naciskając krawędzie, aby uszczelnić. Biszkopty zanurzamy w roztopionym maśle, a następnie pogłębiamy w granulowanej mieszance cukru.
Umieścić herbatniki, zakrzywione bokiem w dół, w jednej warstwie w zagłębieniach lekko nasmarowanej patelni 12-cup bundt, rozstaw je równomiernie (nie układać).
Wszystkie pozostałe ciastka umieścić wokół tubki, wypełniając wszelkie luki.
Pozostałe masło skropić herbatnikami i posypać pozostałą mieszaniną cukru.
Piec przez 35 do 40 minut, aż złoty kolor będzie brązowy. Natychmiast odwróć ciasto na półmisek.
Połączyć cukier cukierniczy z sokiem pomarańczowym, dobrze mieszając; polać polewą na ciepłym cieście.