Burgery Z Serem Pleśniowym
Hamburgery z serem pleśniowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę i pomidory, bułki hamburgerowe, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Z Serem Pleśniowym, Burgery Z Niebieskim Serem, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce dokładnie wymieszaj mięso, bułkę tartą, SOS stekowy, jajka, sól i pieprz z zębami widelca, ale nie rozgniataj ich. Lekko uformować na 8 do 10 kotletów hamburgerowych i lekko docisnąć do kształtu.
Przygotuj węgiel drzewny lub grill.
Hamburgery gotować przez 4 minuty z 1 strony, a następnie odwrócić i gotować 3 minuty z drugiej strony na średnio rzadkie.
Wyjąć na płytkę i przykryć folią aluminiową. Pozwól hamburgery odpocząć przez 5 minut. W międzyczasie, grill bułki, ściąć bok w dół, Przez 1 minutę, aż tosty.
Umieścić hamburgera i plasterek sera pleśniowego w każdej bułce, plus rukola i pomidor, w razie potrzeby, i podawać na gorąco.