Orzechowe Migdałowe Ciasteczka Pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj orzechowe migdałowe ciasteczka Pekan. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 637 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz mus jabłkowy, żółtko, blanszowaną mąkę migdałową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orzechowe ciasteczka migdałowe-smakołyk tygodnia, Lepkie, Lepkie, Orzechowe Babeczki Pecan Pie, oraz Orzechowo-Migdałowo-Sezamowa Czerwona Komosa Ryżowa.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem mąkę migdałową, posiekane pekan, cukier kokosowy, soda oczyszczona, i sól. W małej misce ubij żółtko, syrop klonowy, oliwę z oliwek i sos jabłkowy.
Mokre składniki wlać do suchego i wymieszać, aby uformować ciasto.Ciasto podzielić na pół.
Zwiń każdą połowę w dziennik o długości około 6 cali i średnicy 1-1 / 2 do 2 cali. Owinąć oba kłody folią i zamrozić na 1-2 godziny.Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Pokroić zamrożone kłody ciasta na 1/4 cala grube rundy.
Umieść ciasteczka około 2 cali od siebie na wyłożonych blach do pieczenia. Delikatnie wciśnij pekan do połowy środka każdego ciastka.
Piec przez 12 do 15 minut, aż złoty kolor i pachnące. Całkowicie schłodzić przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.