Orzechowe Kruche
Orzechowe kruche jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, Orzechowe Kruche, oraz Mom ' s Best Peanut kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć kilka arkuszy folii łyżka gorące orzeszki ziemne kruche na.
W dużej patelni wymieszać cukier, syrop, i woda razem. Gotować na średnim ogniu, regularnie mieszając.
Podgrzewaj, aż mieszanina uzyska twardą konsystencję kulek. Nie potrzebujesz do tego cukierkowego termometru. Podczas mieszania, od czasu do czasu trzymać łyżkę nad mieszaniną, pozwalając jej kapać łyżkę. Gdy mieszanina jest na etapie twardej piłki, będzie "włosy" z łyżki, gdy spadnie, wyglądając jak przezroczysta pajęczyna.
Gdy mieszanina jest w twardej konsystencji kulki, dodać surowe orzeszki ziemne. (Pop trochę.) Gdy mieszanina zaczyna się jasne jasne-brązowy, jakby to zaczyna się palić, wyjąć z pieca.
Rozłóż kawałki wielkości kęsa na rozpiętą folię, stale mieszając między każdą parą kawałków.
Mieszaninę można również wylać na rozpiętą folię jako jeden duży kawałek i rozbić na mniejsze kawałki po ochłodzeniu.