Oreoâ ® Ribbon Pie
Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz syrop czekoladowy, serek philadelphia, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Oreoâ® Angel Pie, Muffinki OREO® , oraz Oreoâ® "pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i margarynę; mocno naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie. Odstawić.
Beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić na dnie skorupy; odstawić.
Wlać mleko do średniej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić na warstwie twarogu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Polewę czekoladową rozprowadzić równomiernie na cieście tuż przed podaniem. Top z bitą polewą. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje ulubione ciasteczka Oreo. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.