Orecchiette z kapustą, boczkiem i suszonymi pomidorami
Orecchiette z kapustą, bekonem i suszonymi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka zapakowanych w olej suszonych pomidorów, ser parmigiano-reggiano, boczek cięty w środku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Orecchiette z suszonymi i świeżymi pomidorami koktajlowymi, oraz Quinoa, jarmuż i suszone pomidory.
Instrukcje
Makaron gotować we wrzącej wodzie 8 minut lub aż będzie prawie miękki.
Dodać jarmuż i gotować 2 protokół.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Podczas gotowania makaronu, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu 4 minut lub do chrupkości.
Boczek wyjąć z patelni łyżką szczelinową; pokruszyć i odstawić. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodaj suszone pomidory, pokruszoną czerwoną paprykę i czosnek do kapiących na patelni; gotuj 1 minutę, często mieszając.
Dodaj mieszaninę makaronu, reserved 1/2 Puchar gotowania cieczy, czarny pieprz, i sól do patelni; wrzucić do połączenia. Makaron wymieszać równomiernie z boczkiem i serem; skropić równomiernie sokiem z cytryny.