Orange Carnitas
Orange Carnitas może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 118 g tłuszczu, oraz w sumie 1406 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku pomarańczowego, salsy pomidorowej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karnisze wieprzowe z czosnkiem i pomarańczą, Pikantna pomarańczowa wołowina carnitas, oraz Tacos z Carnitas pieczone z pomarańczą, mlekiem i pieprzem.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w kostkę o grubości od 1/4 do 1/2 cala. Umieść 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, dodaj wieprzowinę i często mieszaj, aż mięso będzie szare, 5 do 6 minut.
Dodaj skórkę pomarańczową, 1 szklanka soku pomarańczowego, cebulę i kminek na patelnię. Mieszać często na średnim ogniu, aż płyn odparuje i mięso jest lekko rumiane, około 20 minut.
Dodaj 1/2 szklanki soku pomarańczowego, zeskrobać rumiane kawałki darmo, i mieszać, aż sok odparuje, o 5 protokół.
Dodać czarną fasolę i pozostałe 1/2 szklanki soku pomarańczowego i mieszać tylko do fasoli są gorące, o 2 protokół.
Podawać mieszankę wieprzową w ciepłych tortillach, dodając zieloną cebulę, kwaśną śmietanę, salsę i sól do smaku.
Rolka do zamknięcia napełniania.