Omlet Meksykański Otwarty

Omlet Meksykański Otwarty
Omlet meksykański otwarty jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 15g białka, oraz 44g tłuszczu. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Omlet z otwartą twarzą, Omlet Szparagowy Otwarty, oraz Omlet warzywny otwarty.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na małej patelni i dodać jajka; gotować, aż prawie gotowe, a następnie przewrócić i gotować całkowicie po drugiej stronie.Przesuń omlet na talerz i wierzch z pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn