Okruchy brukselki i kalafiora

Okruchy brukselki i kalafiora
Okruchy brukselki i kalafiora wymagają ok. 26 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 110 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brukselkę, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okruchy brukselki i kalafiora, Brukselka Okruchowa, oraz Chrupiąca zapiekanka z brukselki i kalafiora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 1 minutę. Wymieszać z bułką tartą i 1/4 łyżeczki. sól, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Zdjąć z ognia.
3
Ułóż brukselkę w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 8 minut lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Dodać kalafior. Okładka i pary 2 do 3 1/2 minuty lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
5
Brukselkę i kalafior przelać do naczynia do serwowania; posypać sokiem z cytryny, pieprzem i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól, i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Posypać mieszaniną bułki tartej; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn