Okoń Morski Nadziewany Koprem Włoskim I Oliwkami

Okoń Morski Nadziewany Koprem Włoskim I Oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj okonia morskiego nadziewanego koprem włoskim i oliwkami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $26.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 1863 kalorie, 285g białka, oraz 62 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz okonia morskiego, sól i pieprz, koper włoski i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczony Okoń Morski Z Koprem Włoskim, Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, oraz Okoń morski z pomidorami i oliwkami.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić w cienkie kliny i pokroić cienko koper włoski przed pokrojeniem każdego plastra na pałeczki, zachowując zielone liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek i podsmażyć cebulę i koper włoski. Utrzymuj ciepło na dość niskim poziomie, aby zapobiec poparzeniom i miej oko na patelnię. Gdy koper włoski i cebula zaczną się karmelizować, zdejmij z ognia.Ryby opłukać i osuszyć wewnątrz i na zewnątrz. Obficie doprawić wnętrze solą i pieprzem, a skórę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść każdą rybę na środku kawałka folii aluminiowej wystarczająco dużego, aby owinąć pojedynczą rybę.Łyżka tyle mieszanki cebuli i kopru włoskiego, jak można do każdej ryby, piętrząc resztę obok ryby na folii aluminiowej. Każdą oliwkę pokroić na cztery plasterki i włożyć do okonia morskiego, a także rozsypać wokół ryby.Ostrożnie owinąć paczkę wach, starając się uszczelnić wszystkie pary i soki i umieścić w naczyniu odpornym na działanie pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec na środku piekarnika w temperaturze 200 ° C przez około 20 minut lub do momentu, aż ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać natychmiast, przyozdobione liśćmi kopru włoskiego, najlepiej na kremowych puree ziemniaczanym.Uwagi: danie byłoby idealnym obiadem, ponieważ można go dostać do gotowego do pieca etapu, a następnie po prostu pozostawić w piekarniku, gdy goście przyjadą. Oliwki podnoszą to, co w przeciwnym razie mogłoby być zbyt słodkie lub mdłe danie i sprawiają, że jest to coś niezwykłego, co byłbym bardzo szczęśliwy, aby znaleźć w menu restauracji.Więcej pyszności dla ciebie!Fregola Sarda z sosem pomidorowym, sardelą, chilli i oliwkami
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Kurczak z pomidorami, oliwkami i kaparami z rodziny Hazan
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z prażonymi pistacjami
Składniki, których będziesz potrzebować
Blood OrangeBlood Orange
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
8
Risotto z kiełbasą i koprem włoskim
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn