Okoń Morski Nadziewany Koprem Włoskim I Oliwkami

Okoń Morski Nadziewany Koprem Włoskim I Oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj okonia morskiego nadziewanego koprem włoskim i oliwkami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $26.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 1863 kalorie, 285g białka, oraz 62 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz okonia morskiego, sól i pieprz, koper włoski i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczony Okoń Morski Z Koprem Włoskim, Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, oraz Okoń morski z pomidorami i oliwkami.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić w cienkie kliny i pokroić cienko koper włoski przed pokrojeniem każdego plastra na pałeczki, zachowując zielone liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek i podsmażyć cebulę i koper włoski. Utrzymuj ciepło na dość niskim poziomie, aby zapobiec poparzeniom i miej oko na patelnię. Gdy koper włoski i cebula zaczną się karmelizować, zdejmij z ognia.Ryby opłukać i osuszyć wewnątrz i na zewnątrz. Obficie doprawić wnętrze solą i pieprzem, a skórę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść każdą rybę na środku kawałka folii aluminiowej wystarczająco dużego, aby owinąć pojedynczą rybę.Łyżka tyle mieszanki cebuli i kopru włoskiego, jak można do każdej ryby, piętrząc resztę obok ryby na folii aluminiowej. Każdą oliwkę pokroić na cztery plasterki i włożyć do okonia morskiego, a także rozsypać wokół ryby.Ostrożnie owinąć paczkę wach, starając się uszczelnić wszystkie pary i soki i umieścić w naczyniu odpornym na działanie pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec na środku piekarnika w temperaturze 200 ° C przez około 20 minut lub do momentu, aż ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać natychmiast, przyozdobione liśćmi kopru włoskiego, najlepiej na kremowych puree ziemniaczanym.Uwagi: danie byłoby idealnym obiadem, ponieważ można go dostać do gotowego do pieca etapu, a następnie po prostu pozostawić w piekarniku, gdy goście przyjadą. Oliwki podnoszą to, co w przeciwnym razie mogłoby być zbyt słodkie lub mdłe danie i sprawiają, że jest to coś niezwykłego, co byłbym bardzo szczęśliwy, aby znaleźć w menu restauracji.Więcej pyszności dla ciebie!Fregola Sarda z sosem pomidorowym, sardelą, chilli i oliwkami
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Kurczak z pomidorami, oliwkami i kaparami z rodziny Hazan
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z prażonymi pistacjami
Składniki, których będziesz potrzebować
Blood OrangeBlood Orange
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
8
Risotto z kiełbasą i koprem włoskim
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn