Okoń Morski Nadziewany Koprem Włoskim I Oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj okonia morskiego nadziewanego koprem włoskim i oliwkami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $26.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 1863 kalorie, 285g białka, oraz 62 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz okonia morskiego, sól i pieprz, koper włoski i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczony Okoń Morski Z Koprem Włoskim, Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, oraz Okoń morski z pomidorami i oliwkami.
Instrukcje
Cebulę pokroić w cienkie kliny i pokroić cienko koper włoski przed pokrojeniem każdego plastra na pałeczki, zachowując zielone liście.
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek i podsmażyć cebulę i koper włoski. Utrzymuj ciepło na dość niskim poziomie, aby zapobiec poparzeniom i miej oko na patelnię. Gdy koper włoski i cebula zaczną się karmelizować, zdejmij z ognia.Ryby opłukać i osuszyć wewnątrz i na zewnątrz. Obficie doprawić wnętrze solą i pieprzem, a skórę posmarować oliwą z oliwek.
Umieść każdą rybę na środku kawałka folii aluminiowej wystarczająco dużego, aby owinąć pojedynczą rybę.Łyżka tyle mieszanki cebuli i kopru włoskiego, jak można do każdej ryby, piętrząc resztę obok ryby na folii aluminiowej. Każdą oliwkę pokroić na cztery plasterki i włożyć do okonia morskiego, a także rozsypać wokół ryby.Ostrożnie owinąć paczkę wach, starając się uszczelnić wszystkie pary i soki i umieścić w naczyniu odpornym na działanie pieca.
Piec na środku piekarnika w temperaturze 200 ° C przez około 20 minut lub do momentu, aż ryba zostanie ugotowana.
Podawać natychmiast, przyozdobione liśćmi kopru włoskiego, najlepiej na kremowych puree ziemniaczanym.Uwagi: danie byłoby idealnym obiadem, ponieważ można go dostać do gotowego do pieca etapu, a następnie po prostu pozostawić w piekarniku, gdy goście przyjadą. Oliwki podnoszą to, co w przeciwnym razie mogłoby być zbyt słodkie lub mdłe danie i sprawiają, że jest to coś niezwykłego, co byłbym bardzo szczęśliwy, aby znaleźć w menu restauracji.Więcej pyszności dla ciebie!Fregola Sarda z sosem pomidorowym, sardelą, chilli i oliwkami
Kurczak z pomidorami, oliwkami i kaparami z rodziny Hazan
Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z prażonymi pistacjami
Risotto z kiełbasą i koprem włoskim
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.