Okoń morski alla Fiorentina

Okoń morski alla Fiorentina
Sea Bass alla Fiorentina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 38g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.18 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pomidory z puszki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 96 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Okoń morski alla Fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, oraz Polpette alla Fiorentina.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprawić obie strony ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
3
Umieść mąkę w płytkiej misce, pogłębiaj rybę, odrywając nadmiar mąki, aby stworzyć lekką powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Na średniej patelni do smażenia Nonstick rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gotować ryby, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełóż rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem i podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
7
Dodaj czosnek, pomidory, wodę, natkę pietruszki, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
8
Dodaj bazylii i ryby i ciepła przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
RybyRyby
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn