Okoń Jeziorny Smażony
Sauteed Lake Perch może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, skórkę z okoni jeziornych, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć klarowane masło można śledzić to danie główne z Tarta Z Surową Czekoladą jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Wędzony pstrąg jeziorny z smażoną papryką, Filety Z Okonia, oraz Południowo-Zachodni Smażony Okoń.
Instrukcje
Mąkę, paprykę i sól wymieszać i odstawić. W małej misce wymieszaj jajko i pół na pół.
Masło rozgrzać w dużej patelni saute. Filety z okonia zanurzamy najpierw w płuczce jajecznej, a następnie w mieszaninie mąki. Ostrożnie umieścić je w gorącym maśle na patelni saute i brązowy po obu stronach.
Wyjąć z masła i osuszyć na papierowym ręczniku, aby wchłonąć nadmiar masła.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Szefowie kuchni FN nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.